Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل دهقانی مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، با اشاره به اینکه این شرکت در زمینه طراحی و تولید سیستم‌های هوشمند ساختمان فعالیت خود را در سال 1389 با هدف ارائه محصولات و خدمات تخصصی مدیریت هوشمند ساختمان در راستای بهینه سازی مصرف انرژی، ارتقاء امنیت آغاز کرده است، گفت: این شرکت پس از سال‌ها تحقیق و پژوهش مستمر توانست با به دست آوردن دانش فنی روز دنیا در زمینه سیستم‌های مدیریت ساختمان، اقدام به بومی سازی آن کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این شرکت دانش‌بنیان هم‌اکنون در حوزه تولید محصولات و سیستم‌های هوشمند، امنیت، سنسورهای هوشمند و کنترل هوشمند فعالیت می‌کند، اظهار کرد: در حال حاضر 60 نفر به صورت مستقیم در این شرکت مشغول به فعالیت هستند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: اکثر محصولات تولیدی ما در مقایسه با محصولات خارجی، دارای انعطاف لازم و متناسب با نیاز ساختمان‌های داخل کشور است به طوریکه ضمن به روزرسانی خدمات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری از نظر قیمت باصرفه است.

دهقانی از اجرای یک هزار پروژه هوشمند در شهر تهران خبر داد و گفت: تمام خدمات هوشمند با دانش فنی بومی بوده است به طوریکه از صفر تا 100 درصد تجهیزات داخلی است و دانش و تجهیزات خارجی استفاده نشده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: تولید کلیدهای لمسی هوشمند یکی از محصولاتی است که با این کار کلید پریزهای منزل لمسی و پریزها محافظ هوشمند می‌شود. بنابراین از طریق موبایل و از راه دور قابل کنترل است. همچنین آیفون تصویری تحت شبکه است که برای اولین بار در کشور تولید شده است که براساس آن می‌توان در بستر شبکه آیفون را داشت.

وی باز کردن درب ورودی یا درب پارکینگ با وارد کردن رمز یا کارت های RFID، امکان مشاهده تصویر بر روی تاچ پنل مرکزی یا موبایل و قابلیت برقراری ارتباط صوتی، باز کردن درب ورودی یا درب پارکینگ از طریق تاچ پنل مرکزی، اپلیکیشن و نمایش پلاک و نام ساختمان بر روی ال سی دی آیفون و امکان ضبط تصاویر مراجعین را از مزایای این محصول است.

وی با تأکید براینکه برنامه گسترده‌ای برای صادرات محصولات تولیدی داریم، اظهار کرد: در حال حاضر تمرکز اصلی شرکت بیشتر تامین نیازهای داخلی کشور است. حجم و پتانسیل بازار زیاد است ولی به درجه‌ای نرسیدیم که بگوییم سهمی از بازار را به طور کامل تامین می‌کنیم. در حال افزایش خط تولید و جذب نیرو هستیم.

مدیرعامل این شرکت‌ دانش بنیان گفت: هم‌اکنون با چند کشور خارجی از جمله ایتالیا، روسیه، نروژ، قطر و عراق مذاکراتی را انجام دادیم به طوری که هم اکنون نمایندگی این شرکت در عمان فعال است.

دهقانی ادامه داد: با توجه به اینکه ما در شرایط تحریم هستیم شرکت‌های دانش‌بنیان زیادی توانستند با تولیدات با کیفیت گرهی از مشکلات کشور را بازکنند تا جایی که نگرانی برخی از بخش‌ها در صورت تشدید تحریم‌ها برطرف شده است؛ ولی از سویی دیگر دولت حمایت واقعی از شرکت‌های دانش‌بنیان ندارد بیشتر در حد حرف و شعار است و هنوز حمایت‌ها عملیاتی نشده است.

وی خاطرنشان کرد: این شرکت دانش‌بنیان خدماتی را در بخش‌های مشاوره، طراحی، نظارت، ارائه تجهیزات، نصب و راه اندازی در زمینه هوشمندسازی ساختمان‌های مسکونی، اداری، تجاری و هتل ارائه می‌دهد.

انتهای پیام/

169 / 336 آیفون تصویری اسماعیل دهقانی کلید لمسی هوشمند بازار دانش بومی مدیریت ساختمان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آیفون تصویری بازار دانش بومی مدیریت ساختمان شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۹۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، مناسب‌ترین بستر برای بالا بردن شناخت کشورهای شرق آفریقا به‌ویژه تانزانیا از محصولات و دانش بومی ایرانی حضور در این نمایشگاه ست.

قرار داشتن تانزانیا در حاشیه اقیانوس هند و دسترسی آسان و نزدیکی آن به مهمترین مناطق اقتصادی غرب آسیا و به خصوص خلیج فارس از جمله مزیت‌های نسبی تجارت با تانزانیا برای تجار ایرانی محسوب می‌شود.

اقلام عمده صادراتی ایران به تانزانیا شامل قیر نفت و سایر موم پارافین ها، سیمان سفید پرتلند، ظروف چدنی، خمیرهای غذایی پخته نشده، مخلوطهای قیری براساس آسفالت طبیعی، مخزن، سیمان کلینکر و وازلین گرید دارویی است.

هیأت تجاری تانزانیا با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران از توانمندی صادراتی شرکتهای ایرانی شگفت زده شدند.

امیرحسین میرآبادی، رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، آفریقا را از اهداف اصلی برای توسعه همکاری دانست.

وزیر تجارت تانزانیا در این بازدید ضمن اعلام آمادگی خود جهت انتقال تکنولوژی میان ایران و تانزانیا افزود: ما از تجربیات شرکت‌های ایرانی استفاده خواهیم کرد و به‌دنبال رابطه تجاری بهتری میان ایران و تانزانیا هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم به‌تنهایی تولیدات خود را بالا ببریم در این راستا توسعه الزامی است و به همین دلیل دنبال همکاری‌های هرچه بیشتر با ایران هستیم و پیشنهاد برگزاری رویداد نمایشگاهی تخصصی در کشور تانزانیا با حضور شرکت های توانمند دانش بنیان ایرانی را برای عرضه به تجار تانزانیا و مقامات و بازرگانان کشورهای آفریقای شرقی را در سال جاری را دادند.

کد خبر 6092130

دیگر خبرها

  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان